plane iconOne way
plane iconReturn
plane iconMulti-city
From
Skopje (SKP)
To
|Another return airport?
Airport code / city
Departure date
WE | 01.05.2024
Return date
WE | 15.05.2024
Options
1 passengerECONOMY
All airlines
Tolerance:
minus icon
0 days
plus icon
All airlines
Tolerance:
-
+
0 days

 мк

Начин на плаќање.

Системот е конфигуриран да има толеранција од 48 часа од моментот  на резервирање, до крајниот час  на издавање на авионските билети. По успешно завршениот процес на резервација, испечатете ја фактурата(сметката) на која се наведени сите неопходни податоци за патувањето како и за плаќањето. Препорачуваме да стапите во контакт со нас и нашиот персонал кој ќе одговори на Вашите прашања и ќе ви даде додатни упатства за патувањето и Вашата уплата.

За проверка на цената во друга валута можете да проверете на http://www.gocurrency.com/

Напомена: по Ваша потврда за прифаќање на понудените авонски карти, добивате соодветен  договор за патување, а по извршената  уплата ги добивате авинските карти на е-маил или по пошта (Ваш избор).

Сумата која стои на исфрлената про-фактура од системот е крајната сума која треба да ја уплатите усклучиво во денари. Курсот на денарот го регулира Галилео системот а према актуелниот  ИАТА курс.

 


НЕМА ДОДАТНИ ТРОШОЦИ ЗА ОДРЕДЕНИ ТАКСИ, НИТУ ПРОВИЗИИ ЗА ИСПРАЌАЊЕ.

ВАЖАТ ОПШТИТЕ УСЛОВИ ЗА ПАТУВАЊЕ НА СКТМ КАКО И ВАЖЕЧКАТА ЗАКОНСКАТА РЕГУЛАТИВА 

Ви благодариме што ги користите нашите услуги.

                                                 

 EN

Dear customers,

The reservations system is configured to tolerate the preiod of 48 hours for issuing the tickets after the reservation. After succesfully finalization of the booking process, print the invoice(bill) and recheck all the data of the itinerary and payment once again. It is recomended to contact us in order to precize the details of the travel itinerary and payment details.

Please note that the payment could be done by money transfer, check or at our branch offices in Macedonia or abroad. As the system shows the total and final price in MKD (macedonian denars ) you could convert in any bank or check on the following web site http://www.gocurrency.com/

NOTE: After confirmation that you accept the booked tickets you should receive the contract and after the finalization of the payment you will receve the tickets by mail or by post according your wishes.

The price shown on the invoice expressed by the system is THE FINAL ammount and there is no any further costs and provisions. Post sending costs are on our account.

 

 ACCORDING LEGISLATIVE OF REPUBLIC OF MACEDONIA.

Thank you for using our services.

www.aviokarti.com.mk

 

|Travel Agency Aries | Dalmatinska 2 | 7000 Bitola, Macedonia |  

 |www.aries.com.mk| |www.aviokarti.com.mk|

   skype: ariestravel    facebook/aries.mk

: airplane tickets : travel services : visas : rent a car : real estate: guiding services: