plane iconOne way
plane iconReturn
plane iconMulti-city
From
Skopje (SKP)
To
|Another return airport?
Airport code / city
Departure date
WE | 01.05.2024
Return date
WE | 15.05.2024
Options
1 passengerECONOMY
All airlines
Tolerance:
minus icon
0 days
plus icon
All airlines
Tolerance:
-
+
0 days

 

Почитувани клиенти,

Системот е конфигуриран да на наједноставен начин ги пронајдете најдобрите летови према Вашите потреби.   Чекор1                                                                                                                                                                                                            Ве молиме пополнете ги потребните податоци за местото на поаѓање (име на градот или код на аеродромот кој се состои од три големи букви на латинично писмо), Вашата крајна дестинација, и бараните термини за патувањe. 

Чекор2                                                                                                                                                                                                            Кликнете на дугмето SEARCH и системот ќе ви ги покаже сите расположливи авиокомпании, времињата на поаѓање и пристигање, како и крајната цена ( КРАЈНА ЦЕНА СО ВКЛУЧЕНИ АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ И ПРОВИЗИИ), како и условите кои ги бара наведената тарифа (препорачливо да се прочита). Кликенете на дугмето SELECT FLIGHT и седиштата на Вашиот лет во истиот момент ќе бидат резервирани.     

Чекор 3 ВАЖНО!                                                                                                                                                                                          Пополнете ги задолжителните полиња со големи букви на латинично писмо

  1. ИМЕ
  2. ПРЕЗИМЕ
  3. MR MRS MISS
  4. ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ
  5. Е-МЕЈЛ

НАПОМЕНА: При внесување на Вашите податоци е потребно да имињата се внесат со потполна точност, зошто ИАТА регулациите нема да дозволат патување доколку податоците во авиокартата не се совпаѓаат со важечкиот пасош. Накнадана измена на имињата НЕ Е МОЖНА!      

 Чекор 4        Завршете ја резервацијата и испечатете ја про-фатурата(сметката).

ВАЖНО: Нашиот персонал ќе Ве контактира најдоцна за 8 часа а картите мораат да се платат најдоцна 48 часа од резервацијата. Во спротивно резервацијата автоматски се брише. Ариес ДОО не сноси никаква одговорност во тој случај. ВАЖНО: Со резервирањето на места Вие НЕ СТЕ ОБВРЗАНИ да ги купите авионските карти,  и доколку не се платат во рок од 48 часа ние ќе ги избришеме за Вас БЕЗ НИКАКВА НАДОКНАДА.

Ви посакуваме успешен процес на резервација.

www.aviokarti.com.mk

 


Dear customers,

The system is configured  by the easeast way to find the best option of aiplane tickets for you.                                             

  Step 1>>       Please fulfill all the data of your departing point and destination. Press the requested dates of travelling..

Step 2>>     The system will show all the data of the flight: departing and arrival times, total price (FINAL PAYMENT PRICEand you can chack the restrictions of  the fare (RECOMENDED TO CHECK) Press Select Flight button on the flight that you choosed as an option and wait untill the system will book the seats.                                                                           

Step 3 IMPORTANT>> Fulfill the form with your NAME, SURNAME, NAME REMARK, E-MAIL, and TELEPHONE NUMBER.

PLEASE FULFILL IT CAREFULLY AS IT IS MOST  IMPORTANT TO HAVE ALL THE CORRECT DATA AS

AFTER CLOSING THE RESERVATION IT IS IMPOSSIBLE TO  CHANGE THEM!

Step 4>> Finilaze the  reservation  and print the invoice.

IMPORTANT: Our staf will contact you in 8 hours maximum and  you must  to pay the tickets in future 48 hours

in order to keep the tickets, otherwise the reservations would be cancelled.

NOTE:IT  IS NOT OBLIGATORY TO PAY THE TICKETS BY CREATING THE RESERVATION.

            WE CAN EASELY CANCEL THE RESERVATION FOR YOU.

We wish you a succesful booking process.

www.aviokarti.com.mk

 

 |Travel Agency Aries | Dalmatinska 2 | 7000 Bitola, Macedonia |  

 

 |www.aries.com.mk| |www.aviokarti.com.mk|

 

skype: ariestravel    facebook/aries.mk

 

: airplane tickets : travel services : visas : rent a car : real estate: guiding services: